Автор Тема: Стартира "A1 лятна академия"  (Прочетена 34 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Dimitar

  • Owner
  • Hero Member
  • *****
  • Публикации: 606
  • Рейтинг: +0/-0
  • Пол: Мъж
  • Място: София
Стартира "A1 лятна академия"
« -: Юли 03, 2019, 06:01:31 pm »


Стартира новата инициатива "А1 лятна академия", която е част от усилията на мобилния оператор да подкрепи младите и талантливи ученици и студенти в България. Най-добре представилите се ще могат да продължат развитието си в компанията на постоянна позиция или да се обучават в А1 и през следващата учебна година. Освен това те ще бъдат възнаградени и със специална стипендия за постигнатите резултати.

Програмата, която е с продължителност 3 месеца, е фокусирана в три основни направления – "Маркетинг", "Информационни технологии" и "Телекомуникации". В първото издание на проекта ще се включат общо 17 ученици и студенти, които са специално поканени от А1 заради отличните резултати, които се демонстрирали в различни събития на учебни заведения у нас.Участниците в академията ще бъдат разпределени в различни екипи спрямо професионалната област, в която са обучават, и ще работят по реални бизнес проекти. Те ще имат възможност също така да преминат обучения, които имат за цел да надградят техните умения – excel, design thinking, презентационни умения и ефективна комуникация. Докато опознават компанията, участниците ще получат и кариерно консултиране, в рамките на което обучени специалисти в компанията ще помогнат за развтието на младежите.

Само през тази година в различни проекти на А1 ще преминат над 100 младежи от водещи учебни заведения у нас. От години компанията развива и собствена целогодишна стажантска програма, която дава шанс на младите и амбициозни хора да усъвършенстват своя потенциал. Тя е съпътствана от вътрешни обучения, включва участие в доброволчески активности и предлага атрактивен пакет от придобивки.

https://computerworld.bg/career/2019/07/03/3933380_startira_a1_liatna_akademiia/
„Прогресът е пътят от примитивното през сложното към простото.“