Автор Тема: Панаирът в Пловдив ще се излъчва в интернет  (Прочетена 66 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Dimitar

  • Owner
  • Hero Member
  • *****
  • Публикации: 627
  • Рейтинг: +0/-0
  • Пол: Мъж
  • Място: София
Специален акцент тази година са дигиталните технологии


Умни решения за индустрията и бита ще демонстрират изложбата „Инфотех 2019” и Седмицата на дигиталните технологии по време на панаира в Пловдив (снимка: Международния технически панаир)

Седмица  на дигиталните технологии „ДиТех” е един от основните акценти на Международния технически панаир в Пловдив, който ще се проведе 23 до 28 септември. За първи път панаирът ще се излъчва на живо в интернет – това е част от концепцията за модернизиране на деловия форум, която стартира на неговото 75-о издание.

Новата инициатива „ДиТех” се осъществява в рамките на изложбата „Инфотех” и обединява тематични експозиции и събития в областта на телекомуникациите,  информатиката, цифровизацията, навигацията и телематиката. Предвидени са повече от 20 тематични конференции, мастър класове и над 200 лектори.

Във фокуса на вниманието ще бъдат трансформациите в бизнеса, дигиталният маркетинг, хакерството и предпазването от него, блокчейнът, логистиката, онлайн комуникациите, цифровизацията в търговията на дребно и други теми, свързани с дигиталното бъдеще и хуманния облик на иновациите.

На изложбата се очакват продукти на водещи технологични компании, предвидена е и възможност за виртуална разходка в реалностите на утрешния ден. „Инфотех 2019” ще демонстрира умни решения за индустрията и бита, постижения на изкуствения интелект и на Индустрия 4.0.

Производители и търговци от цял свят  ще покажат новости в рамките на още четири специализирани изложби: „Ауто сити Пловдив” „Стройтех”, „Машиностроене” и „Енеко”. Очакват се над 700 компании и близо 30  000 специалисти от страната и чужбина.

https://technews.bg/article-116992.html
„Прогресът е пътят от примитивното през сложното към простото.“