Автор Тема: Open City Planner  (Прочетена 52 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Dimitar

  • Owner
  • Hero Member
  • *****
  • Публикации: 627
  • Рейтинг: +0/-0
  • Пол: Мъж
  • Място: София
Open City Planner
« -: Юни 01, 2019, 02:45:54 pm »
<a href="https://youtube.com/v/uNvCU_DWVRc" target="_blank" class="new_win">https://youtube.com/v/uNvCU_DWVRc</a>

Open City Planner - софтуер за визуализация на 3D данни в сферата на градското планиране

Open City Planner е облачна услуга, която позволява визуализация на 2D, 3D и гис данни. Можете да създадете, визуализирате и споделяте от едромащабни проекти на градове до детайлизирани архитектурни решения. Всичко, което ви трябва е web браузер, тъй като OpenCities Planner е облачна услуга и не се нуждае от “plug in”.

Комбинирайки се с предложенията за моделиране на реалност на Bentley, OpenCities Planner прави широко достъпно изграждането на градските дигитални двойници. Представянето на добавена реалност предлага на градското управление перфектно уеб решение за цялостна дигитализация.

OpenCities Planner е подходящ за всички типове организации, от индивидуални проектанти, архитекти, гис инженери до градските администрации и големи фирмени организации.

ВЪЗМОЖНОСТИ

Визуализация - Представяне на едромащабни проекти, обхващайки цели градове и достигайки деталност на ниво улица, чрез използване на reality meshes, теренни модели и семантични 3D модели като CityGML.

Скициране, Анализ и Експорт на 3D данни - Създаване, визуализация и пространствено планиране, използвайки 3D моделиране и анализ на сенките, само с приплъзване на обект, избран от 3D библиотека. Експортиране на 3D данни, с възможност за детайлизиране и коригиране във външни BIM или CAD приложения.

Вмъкване на данни от CAD, GIS и WEB услуги - Импортиране на детайлизирани 3D модели, позиционирайки ги чрез използване на изображения, векторни данни и документи, свързани с проекта. Възможност за презентиране на основата на WMS услуги и ГИС слоеве.

Споделяне и Crowdsource - Споделяне на проект със заинтересовани лица, публикуване с директен линк, само с няколко клика и задаване на права за достъп до съдържанието.

За повече информация, посетете :
https://www.bentley.com/en/products/product-line/reality-modeling-software/opencities-planner

  https://www.david.bg/3d-gis-za-infrastruktura/open-city-planner
« Последна редакция: Юни 01, 2019, 11:19:50 pm by Dimitar »
„Прогресът е пътят от примитивното през сложното към простото.“